Resultaten voor cobra schilderijen

cobra schilderijen
Waanzinnige collectie fotografische kunst op plexiglas en schilderijen.
Kunstfoto op plexiglas voor bedrijven en particulieren Kunstfoto op plexiglas kopen Kunstfotografie voor bedrijven Fotografische kunst voor business to business en particulieren Grootste collectie schilderijen voor horeca-inrichting zoals o.a.
COBRA.
Deze kunstenaars hadden elkaar in Parijs gevonden. De Belg Pierre Alechinsky 1927 sloot zich een jaar na de oprichting aan. Lucebert is als dichter actief tijdens de Cobra jaren zijn schilderijen zijn van latere datum. De dichters en de beeldende kunstenaars werkten samen aan woordschilderijen. Onder de Duitse bezetting konden de Cobrakunstenaars zich niet in vrijheid beeldend uitten. Progressieve kunst werd door de Duitsers namelijk entartet verklaard. De Cobra wil afrekenen met het klimaat van artistieke onderdrukking. Zij rebelleerden tegen de officiële kunsttradities en werkten samen aan een nieuwe expressionistische volkskunst waarin zij zich in alle vrijheid kon uitdrukken. Inspiratie haalden ze uit niet westerse kunst de prehistorische kunst volkskunst kindertekeningen en tekeningen van geestelijk gestoorden.
Cobra Art Schilderijen Eijerkamp Wonen.
Cobra Art werkt met 100% passie en liefde voor het vak waarbij gevoel voor kleur stijl en trends voorop staan. Een groep eigen Nederlandse kunstenaars vervaardigt de schilderijen exclusief voor Cobra Art. Denk hierbij aan grootse cirkels van Jan Kind en kleurrijke designs van Karin Vermeer en Karen van den Berg. Ze creëren vaak in opdracht zodat het werk qua stijl kleur en afmeting perfect afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen. Door de nauwe samenwerking met deze Nederlandse kunstenaars wordt op elk detail gelet. Geen enkel kunstwerk is hetzelfde dus u heeft altijd iets unieks aan de muur! De meest vernieuwende collectie van Cobra Art is de Plexiglas collectie Fotokunst op plexiglas.
Cobra kunst Wikipedia.
Kunst en leven zouden één worden. Ook het surrealisme was van fundamentele betekenis voor Cobra hoewel men zich daar tevens tegen afzette. Zo bracht Jorn in het eerste nummer van Cobra onder meer naar voren dat Cobra het psychisch automatisme van het surrealisme zou verruilen voor experiment en spontaniteit. Voor hun werkwijze waarin zij zich overgaven aan het materiaal dat zij onder handen hadden vonden sommigen een bevestiging in de theorieën van de Franse filosoof-psycholoog Gaston Bachelard die de vier oerelementen vuur lucht water aarde als de grote bron voor de menselijke inspiratie had aangewezen. Hun theoretici meenden met die werkwijze én vanuit hun marxistische visie de weg te openen voor de kunst van een komende maatschappij.
Showroom Grootste kunstcollectie fotografie op plexiglas en schilderijen op afspraak te bezoeken in european art center de grootste van europa.
Als kunstgroothandel ontwikkelt Cobra Art fotografie en kunstcollecties die op een indrukwekkende wijze in de showroom in Nederland aan de interieur branche en projectinrichters worden gepresenteerd. Maak een afspraak Vind uw dealer dicht bij huis Bekijk hier onze catalogi CONTACT. Cobra Art Company BV.
Cobra Art De schilderijen groothandel shop.
De schilderijen groothandel shop. Bent u opzoek naar een finishing touch in uw inrichting? Neem dan een kijkje in onze diverse collectie schilderijen en kunstfoto's. Via onze webshop kunt u een eerste indruk krijgen van ons werk. Samen met een groep Nederlandse en internationale kunstenaars ontwikkelen wij actuele collecties schilderijen en kunstfoto's. Laat u inspireren in onze webshop. U kunt direct bestellen en eventueel gebruik maken van onze ophangservice. Cobra Art Company BV is opgericht in 1983 en gevestigd in Veenendaal.
Cobra Art Kunstfoto op plexiglas kopen.
Fotografie op plexiglas en schilderijen in verschillende stijlen en maten. Cobra Art is al ruim 25 jaar de groothandel op het gebied schilderijen en fotografische kunst. Vanuit een stijlvol ingericht Art Center voorziet men klanten van een prachtige collectie kunstwerken. Naast bedrijven is het ook voor particulieren mogelijk om het Art Center te bezoeken maar u kunt voor uw kunstfoto op plexiglas of schilderij ook terecht bij een van de dealers in Nederland of België. Bekijk onze dealer pagina voor een compleet overzicht. Laat u inspireren door de door u uitgekozen kunstwerken te bekijken in een van onze uitgekozen interieurs.
Cobra Schilderijen 2dehands.be.
Ophalen 44 Ophalen 44. Verzenden 18 Verzenden 18. Belgie 33 Belgie 33. Nederland 15 Nederland 15. Scandinavie 2 Scandinavie 2. Overig Europa 1 Overig Europa 1. Cobra 40 Cobra 40. Hedendaagse Kunst 14 Hedendaagse Kunst 14. Overig 1 Overig 1. 1901 50 1901 50. 1851-1900 1 1851-1900 1. Ook hier staan met uw zoekertje? Cobrastijlschilderij L.LAMBRY 50X50X4 cm met attest PROMO. COBRA STIJL Schilderij van kunstschilder L.LAMBRY geb. 1937 Werk op doek Acryl 50 X 50 X4 cm Ready to hang! Geleverd met attest kunstenaar Prachtkleuren.

Contacteer ons